Sfeer in de woonkamer met led verlichting

Sfeer in de woonkamer met led verlichting

Led verlichting kent vele voordelen. Met led verlichting in de woonkamer kunt u onder meer veel op uw energierekening besparen. Gelukkig groeit het aanbod woonkamer led verlichting nu ook, zodat u niet eindeloos hoeft te zoeken naar een ledlamp, die past in uw woonkamer en die tevens prettig licht geeft. Dat led lampen alleen maar blauw licht geven, is namelijk verleden tijd. U kunt uw verlichting voor in de woonkamer dus in iedere denkbare kleur uitzoeken. Daarbij zijn ledlampen veelal dimbaar en zijn er met dezelfde lamp diverse kleuren licht in te schakelen.

Sfeervolle woonkamer met led verlichting

Dankzij de ontwikkeling van ledlampen in razend tempo, heeft u genoeg keuze als het om woonkamer led verlichting gaat. Niet alleen spots, panelen, tl buizen en strips zijn verkrijgbaar in ledvariant, maar ook schemerlampen en plafonnières kunt u vinden met led verlichting. Zo kunt u ook in de woonkamer op tal van manieren besparen met led verlichting. Doordat led verlichting nu in alle denkbare kleuren en kleurintensiteiten verkrijgbaar is, kunt u echt een sfeer in uw woonkamer neerzetten.

Kies één stijl of één kleurstelling

Voor een fijne sfeer, maar ook een passende stijl en balans in de woonkamer, kiest u uw woonkamer led verlichting zeer zorgvuldig uit. Dit kan op twee manieren:

  1. U kiest alle lampen in één stijl uit, zodat alle lampen in de woonkamer bij elkaar passen.
  2. U kiest voor wat meer dynamiek in de woonkamer met verschillende stijlen en vormen, maar u kiest wel voor één kleurstelling. Zo vormen de lampen toch een geheel en blijft de balans in de inrichting bewaard. Ga bijvoorbeeld voor allemaal witte lampen, allemaal lampen met bronzen details of kies voor zwart met bijvoorbeeld staalkleur.

Bekijk welke stijlen lampen bestaan en welke stijl(en) het best bij u past, om vervolgens uw lichtplan in huis te creëren.

Bestel sfeervolle led verlichting voor in uw woonkamer op delampenshop.nl

Terug naar overzicht