Waarop letten bij de aanschaf van LED-lampen

Waarop moet u letten bij het kopen van LED-lampen

Op welke problemen moet ik letten bij de aanschaf van LED-lampen? Met de ontwikkeling van de maatschappij zijn de levensstandaarden of de mensen geleidelijk verbeterd.

Het paneel gebruikt een diffuser aan de binnenkant en is een licht geleideplaat. Dit ontwerp maakt het licht uniformer en is erg populair bij iedereen. De lijn zijde van de lamp is ontwikkeld op de led-silicone-extrusielampgordel. Waar moet u op letten bij het kopen van lampen?

1. LED-lamp helderheid

Over het algemeen is het licht zacht en is het minder dan 60 watt. Bovendien moeten verschillende soorten LED-lampen worden geselecteerd op basis van de behoeften van de installatie. Als de kamer bijvoorbeeld klein is, gebruikt u een wandlamp met één kop. Als de ruimte groot is, gebruik dan een wandlamp met dubbele kop. Als de ruimte groot is, kunt u een dikke wandlamp kiezen. Anders selecteert u een dunne wandlamp. of. Het laatste dat u moet opmerken, is dat u best een wandlamp met een beschermkap kunt kiezen.

2.LED verlichtingsmateriaal

Let bij het kopen van een wandlamp eerst op de kwaliteit van het licht zelf. De lampenkap moet een gewone diffuser plaat gebruiken, is vlamvertragend en voldoet aan UL-normen. Deze betaalbare lamp is compatibel. De beugel is meestal gemaakt van metaal. Bovendien zal de luchtgeleidingsplaat worden gebruikt in de reguliere lamp fabrikant. De lichttransmissie van de lichtgeleider plaat beoordeelde de kwaliteit van het product en de smaak van het licht. Daarom moet de lichtfabrikant, wanneer hij de coöperatieve fabrikant van de lichtgeleider plaat of de fabrikant van de diffusie plaat kiest, aandacht besteden aan de vraag of het product voldoet aan de eisen van de eindklant, in plaats van blindelings om een lage prijs vragen. 

Bron: Kluzzen.nl

Terug naar overzicht