Voordelen van verlichting voor uw houten garage

Voordelen van verlichting voor uw houten garage

Gebruikt u uw houten garage om te klussen of als hobbyruimte? Dan is het handig dat uw garage goed verlicht is! Niemand wil zich immers per ongeluk met de hamer op zijn duim slaan door de slecht verlichte garage. Verlichting voor uw garage brengt daarnaast ook andere voordelen met zich mee.

#1 Licht!

Het grootste voordeel van verlichting in uw houten garage is natuurlijk licht! Zonder licht kunt u, zodra het donker wordt, slecht zien in het donker. Zeker als u uw garage ook gebruikt om te klussen of als opslagruimte is het gebruik van licht erg handig. Zo kunt u ook in de avonduren als het donker is aan het werk in uw houten garage. U kunt bijvoorbeeld spots gebruiken om de plek te verlichten waar u aan het werk bent.

#2 Duurzaam!

Als u verlichting gaat gebruiken in uw garage, betekent dat niet direct dat u niet duurzaam bezig bent. Integendeel, want u kunt namelijk verlichting installeren die duurzamer is dan de standaard gloei- en hallogeenlampen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van ledverlichting in uw garage. Ledverlichting is een goede zet, want een ledlamp is 85% zuiniger dan een gloeilamp en verbruikt 75% minder stroom dan een hallogeenlamp. De ledlamp is dus door het lage energieverbruik ook nog goedkoop in gebruik!

#3 Stijlvol!

Het toevoegen van verlichting aan uw houten garage kan daarnaast uw garage nét dat tintje extra geven waardoor hij een stijlvolle uitstraling krijgt. U kunt bijvoorbeeld spots gebruiken om bepaalde elementen in uw garage mooier uit te laten komen. Denk bijvoorbeeld aan een oldtimer die u in ere aan het herstellen bent, of een verzameling in uw garage waar u aan gehecht bent. U kunt niet alleen spots gebruiken, maar ook led-strips of lichtstraten. Dit kan een feestelijke en heldere verlichting geven in uw garage. Op die manier is uw houten garage volledig verlicht en kunt u alles goed zien!

Bent u nog op zoek naar een houten garage waar u lekker in kunt klussen of uw eigendommen in op kunt slaan? Neem dan een kijkje op de website van Woodpro. In de 3D-configurator kunt u daarnaast uw houten garage geheel zelf op maat ontwerpen.

Terug naar overzicht