Ledpanelen voor diverse ruimten

Ledpanelen voor diverse ruimten

Met ledpanelen kunnen grote ruimten, hallen en kantoren erg stijlvol en prettig worden verlicht. Ledpanelen zijn net als andere ledlampen erg energiezuinig. Wanneer er grote ruimten of veel ruimten mee verlicht wordt, kan dit dus een erg kostenbesparende manier van verlichten zijn. Led verlichting doet in eerste instantie nog vaak denken aan koud, blauw licht, maar tegenwoordig is led verlichting juist warmer en prettiger dan andere soort verlichting.

Ledpanelen 'flikkeren' niet

Alle lampen 'flikkeren' enigszins. Dit is niet altijd op te merken, maar ogen nemen dit flikkeren wel waar. De ogen sturen alle waarnemingen door naar de hersenen, dus in de hersenen wordt de flikkering ook gesignaleerd. Dit betekent dat zowel de ogen als de hersenen door het licht meer worden vermoeid dan eigenlijk nodig is. Zeker als u zich lang in een ruimte met flikkerende lichten bevindt, kunt u snel moe worden en dat komt de concentratie niet ten goede. Panelen met leds kunnen uitkomst bieden, want leds flikkeren niet. Ledpanelen zijn daarmee uiterst geschikt voor kantoren.

Een led paneel geeft warm licht en sfeer

Led verlichting geeft niet meer blauw, koud licht. RGB led panelen kunnen iedere gewenste lichtkleur en 'warmte' uitzenden. Dit komt doordat een led paneel meerdere 'pootjes' is de leds heeft, waardoor kleuren van het lichtspectrum kunnen worden gemengd. Zo kan bijvoorbeeld een wachtruimte of een hal stijlvol en strak worden verlicht, terwijl deze ook een warme sfeer door het warme licht krijgt.

Ruimten voor ledpanelen

Terug naar overzicht