Led spotjes: optimaal te richten

Led spotjes: optimaal te richten

Led spotjes zijn handig, omdat ze in plafonds en wanden geïntegreerd kunnen worden. Hiernaast zijn ze erg handig doordat ze vaak dimbaar zijn en ze gericht kunnen worden op objecten. In een keuken zijn ledspots boven het fornuis en de gootsteen bijvoorbeeld erg handig. In de woonkamer kunnen spotjes functioneel zijn wanneer ze muurdecoratie of andere decoraties als planten belichten.

Spotjes richten

Spotjes met led verlichting zijn net als andere spotjes dus op objecten als decoraties te richten. Zo kunt u met spotjes precies hetgeen belichten, wat u belicht wilt hebben. Denk bijvoorbeeld aan een boekenkast waarin u ook 's avonds het juiste boek wilt kunnen vinden. Of een kledingkast waarin u goed wilt zien welke kleur een bepaald kledingstuk heeft, zodat u het goed kunt combineren. Lichtaansluitingen zitten niet overal, maar met spotjes kunt u toch vanuit ieder punt andere hoekjes van kamers en tuinen belichten zonder dat u overal een staande lamp of schemerlamp nodig heeft.

Ledspots in de badkamer

Leds zijn energiezuinig en worden doordat ze maar weinig energie nodig hebben ook minder warm. Hierdoor zijn leds erg brandveilig. Hiernaast zijn er nog 4 voordelen van leds die juist in de badkamer erg gewenst zijn.

Bestel ledspots online op ledlampenfabriek.nl

Webshop in zuinige en dimbare led lampen!

Terug naar overzicht