Interieur & tips

Verlichting is een onmisbaar onderdeel van een gezellig, knus en mooi interieur. Het vervult niet alleen een praktische rol, maar ook een sfeer rol: met de juiste verlichting kun je je interieur volledig laten opleven. Maar naast verlichting bestaat het interieur uit meer factoren. Meubilair, opbergmogelijkheden, decoratie en méér. In de blogs onder deze categorie geven we je graag maar tips over het interieur, en de vele mogelijkheden hieromtrent.

Interieur tips voor alle ruimtes

Gaat u de slaapkamer herinrichten? Of juist de woonkamer? Heeft de hal een opfrisbeurt nodig, of ga je flink aan de slag in de keuken? Ongeacht welke ruimte u gaat aanpakken: wij bieden interieur tips waar u echt iets aan heeft. Hoe kunt u een ruimte zo praktisch mogelijk inrichten? Welke mogelijkheden zijn er met betrekking tot douches en inloopdouches? Welke wanddecoratie is leuk voor de keuken? Ga zo maar door.

Diverse stijlen en trends

Natuurlijk wilt u uw woning trendy inrichten, maar het moet tegelijkertijd ook tijdloos zijn. We nemen aan dat u niet van plan bent om uw woning namelijk elk jaar opnieuw in te richten. Daarom raden we aan om de grote stukken in het interieur tijdloos te kopen, en deze dan aan te kleden met trendy accessoires. Een kussentje of vaas zult u snel een keer opnieuw kopen, een groot dressoir niet.

Mix & match

Wat we sowieso altijd zeggen: het is niet nodig om alles van één set te kopen. Veel mensen neigen er naar om het tv kastje, het dressoir en de salontafel in exact dezelfde uitvoering te kopen. Stap eens uit je comfortzone! Het mag best wat spannender. Door de items wel in dezelfde stijl te kopen, maar niet uit dezelfde set, creëert u net wat meer speelsheid in het interieur. Dat heeft een ruimte vaak nodig om een klein beetje uniek te zijn.